Skip to content

Ce mai e prin lume interesant si mai ciudat!

Lumea ciclismului e in continua dezvoltare, in fiecare an se redescopera roata din nou, se inventeaza un nou standard care e mai performant e mai usor e mai carbon sau e mai altceva decat ce am avut inainte.

In Asia cam orice e posibili, ajunge doar sa te gandesti, in ziua urmatoare este deja pe banda de fabricatie intr-unul dintre megafabrici.

Nu zic ca evolutia e un lucru rau dar in unele ramuri se cam ia razna, ba designerii, ba inginerii. Un exemplu bun la asta am gasit intr-un articol be bikeradar.com. In Romania nu stiu care este scena si publicul pentru bicicletela tip “gravel bike”, dar cu siguranta cineva ar face ravagii daca ar pedala pe langa toti fraierii cu roti de cursiera si furci rigide cu aceasta minunatie.

The Ranger from Apro is a full suspension gravel bike
Poza: Warren Rossiter / Immediate Media

Iata si un link catre articol: http://www.bikeradar.com/us/road/news/article/full-suss-gravel-and-suspension-for-the-road-49438/?utm_content=bufferff2cc&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer

 

Pe langa asta am mai gasit o inventie interesanta as zice. Nu stiu daca ii ceva capul lui sau este un nou inginer care s-a saturat de jobul la firma giganta si s-a apucat sa faca ceva altceva.

Este vorba de un arc pe care montez intre tija sei si clema de la sa. Linkul: rinsten.com

Poza: Rinsten.com