Skip to content

Produse specifice si utile v.1

De a lungul timpului am avut sansa sa folosesc mai multe tipuri de piese si accesorii. Am stat sa le analizez din cand in cand si incercam sa-mi aleg ceva la un pret bun, un produs mai bun decat mediu. Aici ma refer strict la ce imi cumparam eu si nu ce am primit de la sponsori. La frane nu mergeam mai departe de Shimano SLX, Formula RX sau R1, furci Reba, butuci Novatec, cuvetarii Neco sau VP, la schimbatoare am ales tot timpul XT de la Shimano, model mai vechi sau nou.

In acest articol am sa vorbesc despre 2 produse, care zic eu, sunt alese dupa experienta acumulata dupa ani de plimbari si concursuri.

Ochelarii de soare sport pentru antrenamente dar nu numai. Am distrus, am pierdut si am folosit cateva modele ca sa-mi dezvolt o afinitate pentru ochelarii usori. Nimic nu se compare cu o pereche de ochelari usori pe fata care nu iti deranjeaza nasul si campul vizual. Si aici am ajuns la modelele fara rama. Lentila dintr-o bucata mi s-a parut cea mai practica si comoda pentru orice tip de iesire. Daca ai sansa sa probezi mai multe modele sau branduri atunci trebuie cumparat unul, macar pentru forjat. Sunt unii fani Oakley, sau orice brand ce iese in evidenta cu ceva model mai aparte (100%, UVEX, POC). Apreciez calitatea, sa nu ma intelegeti gresit, dar pur si simplu nu mi se pare practic sa cheltui sume mari pentru anumite branduri, iar contrafacute nu as lua din principiu. Cei care isi permit sa-si cumpere ochelari ale acestor marci, probabil au cu ce sa justifice alegerea. 🙂 Ca norocul ca sunt branduri care au pe paleta modele mai accesibile si chiar cu lentile fara distorsiune. Atat va pot impartasi ca, ultimul venit in colectia de ochelari pe care doresc sa folosesc mai mult la iesiri pe sosea dar si la concursuri, este un model de la marca olandeza BBB. Acest brand nu este specializat doar pe ochelar ci pe tot ce tine de accesorii si piese de biciclete. Mi-a placut modelul la prima vedere doar ca am ezitat cu alegerea. Am sa vad cum rezista in timp lentilele si materialul cauciucat la urechi si nas.

Fara rama si cu camp vizual larg pentru o vedere clara in orice directie

 

Urmatorul produs este o pereche de pedale la care am ajuns dupa 5 ani de folosire a pedalelor SPD Shimano.

Este vorba de VP modelul VX RACE. Trebuie sa recunosc ca m-am lasat convins de faptul ca sunt pe rulmenti, greutate redusa si usor de intretinut si nu in ultimul rand sunt la un pret rezonabil.

Inca n-am ajuns sa bag kilometri in ele dar planul este sa raman la acest model o vreme. Voi reveni cu detalii mai incolo.

Va continua….

Marketing si specificatii tehnice 🙂