Skip to content

MTB Maraton Gilau 2014Gyalui MTB Maraton 2014

Maraton Gilau, cam atat aveam tot anul in fata ochilor. Pentru asta vroiam sa fiu in forma maxima si sa scot maximul din mine. Cum sforile soartei se mai incurca cu legile lui Murphy asa am ramas pe tusa dupa un efort mai mare de la sfarsitul lunii august. De o vreme sunt la tratamente, masaj, pastile, odihna etc. N-as fi ramas acasa pentru nimic, asa ca, in momentul in care  Istvan mi-a propus sa ma duc cu produsele NUTREND am zis da fara sa stau pe ganduri.

Dupa Probikers Semimaraton, sambata dupa masa ne-am dus in Cluj ca sa putem ajunge dimineata in timp util in Gilau sa pregatim produsele. Tin sa mentionez ca NUTREND era si sponsorul principal de nutritie la acest eveniment. Saptamana  a fost foarte obositoare, dar cumva duminica dimineata n-am simtit nimic din oboseala aceea, si eram foarte incarcat pozitiv mai ales cand am vazut ciclisti care participau probabil la ultimul concurs mai serios din acest sezon. Cum si anul trecut asa si anul asta concursul conta ca si Campionat National de MTB Maraton, dar si asa au lipsit unele nume grele de pe scena MTB-ului romanesc, ei fiind la Campionatele Balcanice.

Toata saptamana se anunta ploaie, si la fata locului toata lumea era pregatit pentru umezeala dar n-a fost sa fie, asa ne-am bucurat de vremea calda de toamna. Lumea parea foarte interesata de suplimente nutritive, unii au venit deja pregatit si au cerut un anumit produs, iar altii s-au bazat pe propunerile mele. Se vede o dezvoltare a comunitatii de ciclisti incat participantii au inteles importanta nutritiei. Foarte multi din pacate se pregatesc doar inainte de concurs, asta am observat in momentul cand cu 15 minute inainte de start standul NUTREND era asaltat de oameni care mai doreau cate ceva pentru cursa. Mai bine mai tarziu decat deloc.

Startul s-a dat punctual si de aici noi am avut liber pana la finish-ul celor de pe traseul scurt. Timpul a zburat foarte rapid cu colegii de echipa Iustin si Suzi (accidentata si ea) la stand.

M-am bucurat totusi ca am ajuns in Gilau si am tinut pumnii prietenilor sa termine fara incidente si cu rezultate bune. Ana primul loc la fete 19-29, campioana nationala, Andrei Oros locul trei la 19-29, traseul scurt, Oxi din pacate a facut pana, coach Marci a castigat concursul la general, iar Eli a venit pe locul 3 in clasamentul de la Nationale, Kupi a terminat pe locul 1 la general la Cluj Bike Challenge, iar Nicu pe 2 daca bine stiu.

Pentru mine anul asta, Maratonul Gilau a insemnat o experienta in brand-managing iar la anul probabil revin ca si ciclist. Sezonul de concursul a luat cam brusc sfarsit dar dupa recuperare incepe pregatirea.

10686907_460988617373863_1927360728321643066_n