Skip to content

Padis mai vesel

A venit vremea sa mai dam o fuga si pe asfalt. Cel mai convenabil ne este Padisul. Zona frumoasa, asfalt nou, si e numai bun pentru cei care au cursiera sau ceva roti cu slick-uri ca mine. Saptamana asta aveam alte planuri pentru duminica dar intre timp s-au schimbat lucrurile si uite, am improvizat. Ceva baieti, si-au pus in cap sa dea o fuga in padis in weekend, m-am interesat de un loc liber si am plecat impreuna cu ei. Am pornit dimineata, la o ora rezonabila, prognoza favorabila, fara canicula sau posibile ploi……. aici nu eram chiar sigur.
Am ales sa urc la Padis, pur si simplu sa vad cum stau cu picioarele inainte de nationale. Din fericire, se pare ca stau bine mersi, merg, ruleaza bine pe asfalt mai vedem ce pot pe traseul de la Paltinis.
Si asa am reusit sa-mi inbunatatesc timpul spre Padis. Antrenamentele se arata, dar inca mai am in mine rezerve pe care le pot exploata.
Am ajuns cu bine, fara incidente, cu o cadenta buna zic eu, pulsul a fost ok si langosul cu gem de la cabana. La coborare inapoi am fost mai atent ca niciodata, inca nu prea stiu unde sunt limitele anvelopelor de cursiere si de experimentat n-am avut chef.
Bravo baieti, ati mers bine, sper sa ni se alature si altii in curand. Transalpina watch out!!!!
Till the next awesome ride, cheers!
E.